WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar - Web Tasarım Sosyal Medya Soru Cevap Bilgi Bloğu

SON EKLENEN YAZILAR

9 Mayıs 2020 Cumartesi

WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar

WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar: Merhaba Değerli Blog Takipçilerimiz. '' Wordpress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar '' başlıklı yazımıza hoşgeldiniz. Wordpress Kurulum Sonrası Ayarlar

Merhaba Değerli Blog Takipçilerimiz. ” WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar ” başlıklı yazımıza hoşgeldiniz.

Bloğumuzda WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır ve WordPress Kurulumunun elle ve manuel olarak nasıl yapılacağı ile ilgili yazılarımız bulunmaktadır. Bu yazımızda da wordpress’i kurduktan sonra yapmamız gereken ayarlardan bahsedeceğiz. WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması gereken Ayarlar isimli yazımıza başlayalım isterseniz.

WordPress Kurulumu Sonrası Yapılması Gereken Ayarlar

WordPress, hepimizin bildiği gibi açık kaynak kodlu olarak kullanıcı arayüzüne sahip, kullanıcı dostu bir yazılımdır ve dünya üzerinde kullanılan bir çok web sitesinin altyapısını oluşturmaktadır. Geçtiğimiz hafta yayınladığımız WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır ? başlıklı yazımızda, wordpress kurulumunun 2 farklı yöntemi olduğundan bahsetmiştik ve hem wordpress manuel kurulumu, hemde elle kurulumun nasıl yapılacağını sizlerle paylaşmıştık. İlgili kategorilere ve yazılara tıklayarak ihtiyacınız olan bilgilere ulaşabilir, wordpress kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
WordPress’i kurduk ve wordpress kurulumu sonrası yapılması gereken ayarlar önem arz etmektedir. Çünkü sitemizin link yapısı, site açılış hızı, içerik kalitesi vb… detaylar web sitemizin google aramalarında ki yerini ve seo açısından kaderini belirleyecektir. Aşağıda yer alan görselleri inceleyerek wordpress kurulumu sonrasında yapılması gereken ayarları mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder