Gitar Çalmayı Öğreniyoruz, Gitar Çalmayan Kalmasın 2. Bölüm - Web Tasarım Sosyal Medya Soru Cevap Bilgi Bloğu

SON EKLENEN YAZILAR

29 Nisan 2020 Çarşamba

Gitar Çalmayı Öğreniyoruz, Gitar Çalmayan Kalmasın 2. Bölüm

Gitar Çalmayı Öğreniyoruz, Gitar Çalmayan Kalmasın 2. Bölüm: Merhaba Değerli Blog Takipçilerimiz. Dün yayınladığımız '' GİTAR ÇALMAYI ÖĞRENİYORUZ, GİTAR ÇALMAYAN KALMASIN '' isimli yazımızın 2. bölümüne hoşgeldiniz.


” Gitar Çalmayı Öğreniyoruz, Gitar Çalmayan Kalmasın 2. Bölüm ” isimli yazımızda bugün için son olarak sizlere 3 tane sık kullanılan akor vermek istiyorum değerli dostlar. #gitar #guitar #music #müzik #evdekal #evdekaltürkiye #evindekal #evindekaltürkiye #hayatevesığar #birliktebaşaracağız

Merhaba Değerli Blog Takipçilerimiz. Dün yayınladığımız ” GİTAR ÇALMAYI ÖĞRENİYORUZ, GİTAR ÇALMAYAN KALMASIN ” isimli yazımızın 2. bölümüne hoşgeldiniz.

Eminim ki hepiniz Gitar Çalmayan Kalmasın, Gitar Çalmayı Öğreniyoruz yazımızı beğendiniz ve sizde yazımızı okuyarak gitar çalmaya karar verdiniz. 🙂

Gitar ÇalmakGitar Çalmayı Öğrenmek için özel olarak hazırladığımızı yazımızın 2. bölümünde artık gitar üzerinde bulunan akortlardan en sık kullanılanlarını sizlerle paylaşacağız. İlk etapta teller üzerinde ki doğru noktalara basmakta her ne kadar zorluk çekseniz de pratik yaparak bu sıkıntılardan mutlaka kurtulacaksınız. Gitar Çalmaya Başlayalım mı !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder