WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır Elle Kurulum - Web Tasarım Sosyal Medya Soru Cevap Bilgi Bloğu

SON EKLENEN YAZILAR

28 Nisan 2020 Salı

WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır Elle Kurulum

WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır Elle Kurulum: Merhaba Değerli Dostlar. Dün paylaştığımız ” WORDPRESS KURULUMU NASIL YAPILIR ” isimli yazımızda WordPress’in otomatik olarak kurulmasını anlatmıştık. Bu yazımızda da 2. yöntem olan Manuel yani WordPress Elle Kurulum Nasıl Yapılır ? bölümünü paylaşacağız.


Merhaba Değerli Dostlar. Dün paylaştığımız ” WORDPRESS KURULUMU NASIL YAPILIR ” isimli yazımızda WordPress’in otomatik olarak kurulmasını anlatmıştık. Bu yazımızda da 2. yöntem olan Manuel yani WordPress Elle Kurulum Nasıl Yapılır ? bölümünü paylaşacağız.

İlk olarak hepinizin bildiği üzere dünya genelinde yayında olan web sitelerinin % 70’den fazlası altyapı olarak wordpress kullanmaktadır. Bu yüzden WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır ? ve WordPress Kurulumu Manuel Nasıl Yapılır ? gibi sorular çok sık sorulmaktadır.

Çok fazla uzatmadan hemen WordPress Manuel Elle Kurulum Nasıl Yapılır ? isimli yazımıza başlayalım. Dün anlatmış olduğumuz ilk yazımıza bu linkten ulaşabilir, wordpress kurulumunun nasıl yapılacağını otomatik yönetmi tercih edecekseniz bu yazımızdan okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder